Qualitaet
Nieuws
26.06.2008
Bullange Organic, biologische boter van Büllinger Butterei...

Kwaliteit en certificaten

Kwaliteit is meer dan het respecteren van vooropgestelde vastgelegde normen.

Kwaliteit is voor de Büllinger Butterei een vrijwillige verbintenis, een positief gevoel, met als doel het verwezenlijken van producten die voldoen aan de hoogst kwaliteitsnorm.
 

Kwaliteit kan ook zijn:

  • een terugkerende tevreden klant en niet het product dat terugkeert
  • quality is fitness for use
  • kwaliteit begint in het hoofd
  • quality is a never ending story
en het allerbelangrijkst: kwaliteit is 100% haalbaar!
 

Certificaat Promag

L’Appellation d’Origine Protégée (AOP) is een Europese erkenning, ontstaan in 1992. Zij beschermt “de benaming” van een product waarvan de productie, de verandering en de verwerking plaats heeft binnen een bepaald geografisch gebied en door een erkende knowhow wordt ondersteund.

De kenmerken van de producten als dusdanig beschermd worden hierdoor wezenlijk verbonden met de streek waarvan ze afkomstig zijn. Het AOP- label laat de verbruiker toe de producten gemakkelijk en snel te herkennen.
 

Certificaat Biogarantie Blik

Integra is een organisme dat instaat voor controle en certifiëring en is zowel actief in de land- en tuinbouw als in de voedingsindustrie. Integra biedt een gans gamma aan certificaten welke een meerwaarde kunnen betekenen voor zowel de voedingsmiddelensector, als voor overheidsinstellingen en privésector. Integra is niet alleen actief in België maar ook in een groot aantal landen binnen en buiten Europa.

Integra is lid van de groep TÜV Noord, een organisatie die in Duitsland instaat voor het uitschrijven van certificaten.
Integra wordt, wat de controle en certifiëring op het gebied van landbouw en voeding betreft, wereldwijd erkent als het kenniscentrum van de groep.
 

Certificaat BRC

Voedingsveiligheidsnorm uitgegeven door de grote Engelse verdelers.
BIO 2011
AOP 2011
BRC 2011